Als je lid wordt kan je een bijkomend abonnement nemen op volgende tijdschriften:

  • Natuur.Focus is een tijdschrift over natuurstudie en natuurbeheer. Met een mix van diepgravende artikels en korte nieuwtjes houdt Natuur.focus je op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in de natuur in Vlaanderen. Benieuwd?
  • Natuur.Oriolus informeert je over alles rond de studie, de waarneming en de natuurlijke leefomgeving van vogels. Het brengt vlot toegankelijke informatie over wetenschappelijk onderzoek rond vogels dat vaak met medewerking van onze ‘Natuurpunters’ gebeurt.
  • Zoogdier is een populair-wetenschappelijke tijdschrift dat je op de hoogte houdt van wat er reilt en zeilt in de zoogdierenwereld van de Lage Landen en daarbuiten. Dit is in samenwerking met  de Nederlandse Zoogdierenvereniging

Wens je één of meerdere van deze extra tijdschriften duid dan je hier je keuze aan (de bijkomende prijs staat tussen haakjes):

 
 
Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
 
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.