Op zaterdag 14 december 2019 organiseert HYLA, de amfibieën- en reptielenwerkgroep van Natuurpunt, voor de twaalfde keer de herpetologische studiedag.

Sprekers uit binnen- en buitenland luisteren het programma op met o.a. presentaties over Vuursalamanderonderzoek, Paddenvliegen, Kamsalamanders, Meetnetten, het leven van adders (wysinawigo), een Fotografiequeeste, ....

Een dag vol interessante lezingen afkomstig uit alle kanten van het studiegebied, maar boven al ook hét moment bij uitstek om gelijkgezinden te ontmoeten.
Er werd een boeiend programma samengesteld met voor ieder wat wils zoals te lezen valt op www.hylawerkgroep.be/Studiedag

Je hoeft zeker geen lid te zijn van de werkgroep of Natuurpunt om de lezingen bij te wonen. Deze studiedag staat voor iedereen open die een gezonde interesse heeft in herpetolgie (wetenschap van reptielen/amfibieën).

Praktisch:

  • Inschrijven: Er wordt aangeraden om je vooraf in te schrijven. Het deelnemersbedrag van 10 euro is dan inclusief broodjes en koffie/thee.
    Overschrijven op rekening BE14 7480 1623 5883 (BIC: KREDBEBB) van HYLA p/a: Jan Van Der Voort, penningmeester, Antoon Wolfsstraat 24/1, 2900 Schoten.
  • Plaats: Zaal 't Parkske, Edegemstraat 26 te 2640 Mortsel
  • Tijd: ontvangst om 9u15 met het welkomstwoord al om 9u45; eindtijd voorzien rond 17 uur.
  • Info: www.hylawerkgroep.be/Studiedag

 

boomkikker (foto Hyla werkgroep)

Deel deze pagina via:
Inschrijven nieuwsbrief
Mis geen activiteit, blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang onze nieuwsbrief Het Oranjetipje
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.