Al op zoek naar een nieuwe kalender voor 2020? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de nieuwe kalender van Natuurpunt is gearriveerd.

Natuurpunt Agenda 2019De selectie van foto’s bevat voor iedere natuurliefhebber wat wils. Van zeer verrassende en bijna intieme close-ups, tot prachtige vergezichten.

Alle wettelijke feestdagen en schoolvakanties staan duidelijk aangegeven, alsook momenten zoals volle maan, de uursverandering en bijvoorbeeld de Nacht van de Vleermuis. Je weet dus meteen wanneer en hoe laat je de natuur weer in kan!

Een perfect cadeau

Natuurlijk blijft de Natuurpunt-kalender eveneens geschikt als het perfecte cadeau. Zo fleurt ook de agenda van vrienden en familie wat op, en wie weet wakker je er wel een verdoken natuur(punt)liefhebber mee aan!

De kostprijs voor de kalender bedraagt 10 Euro.
Per verkochte kalender gaat er vijf euro (de helft!) naar je lokale Natuurpuntafdeling. Je steunt hiermee dus niet enkel de natuur in Vlaanderen, maar ook de natuur in jouw buurt.
Je kan ook kiezen voor een agenda aan 14,99 Euro. Bij aanschaf van zowel een agenda als een kalender geniet je van een extra korting van 2,50 Euro.

Deze Natuurpunt-kalender voor 2020 is vanaf nu verkrijgbaar op stands van Natuurpunt Land van Reyen (zoals de kerstmarkten) tijdens de opendeurzondag van december in Mortsel en bij onze bestuursleden. Klamp gerust ook één van de vele vrijwilligers aan, die je met plezier de nodige info geven.

 

Natuurpunt Kalender en Agenda 2019

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.