Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Search
Zoeken

Cursus Waarnemingen.be en mobiel invoeren voor gevorderden

 

Dinsdag, 3. Maart 2020 20:00 > Dinsdag, 3. Maart 2020 22:30

 

Op 3 maart 2020 om 20u wordt er een gratis vervolgcursus georganiseerd die doorgaat in de Schuur van Gemeenschapscentrum 't Gasthuis, Turnhoutsebaan 199, Wijnegem.

Je kan je hiervoor aanmelden indien je de vorige cursus bijwoonde of wanneer je reeds vertrouwd bent met het ingeven van waarnemingen.
Deze opleiding wordt 'op maat' georganiseerd d.w.z. ook de vragen die door jou en andere vrijwilligers gesteld worden, zullen behandeld worden.

Mocht je nog een vraag hebben, die je graag behandeld wil zien, kan je die ons alvast bezorgen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij noteren dan eveneens jouw komst.

Of je kan je inschrijven via de link op deze pagina: https://www.natuurpunt.be/agenda/vrijwilligersopleiding-waarnemingenbe-en-mobiel-invoeren-voor-gevorderden-wijnegem-37208

Waarnemingen be 3 hoofdfunctionaliteiten

 

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
 
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.