Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Search
Zoeken

Lint Hove | Begeleide wandeling

 

Zondag, 18. Oktober 2020 14:00 > Zondag, 18. Oktober 2020 16:00

 

Kom mee de trage wegen tussen Lint en Hove verkennen op zondag 18 oktober!

Gidsen van Natuurpunt Land van Reyen, Natuurpunt Zuidrand, Streekvereniging Zuidrand, strategisch project Beleefbare Open Ruimte in de Antwerpse Zuidrand en provincie Antwerpen geven je meer uitleg over recente realisaties en toekomstplannen. Frank Adriaensen, bestuurslid van Land van Reyen, zal ook uitleg geven over de plannen voor het Papendonkbos dat Natuurpunt recent aangekocht heeft.

Inschrijven is verplicht en kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk donderdag 15/10.

We starten aan het Klimaatbos langs de Luitersheide in Lint. De eerste groep vertrekt om 14u. Wanneer deze groep volzet is, voorzien we een tweede groep om 14u20. De wandeling duurt circa 2u.

Neem zeker een mondmasker mee om de gidsen, andere deelnemers en jezelf te beschermen tijdens de toelichtingen en op smalle paden.

Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Fietsen kunnen gestald worden aan het Klimaatbos. Auto’s kan je parkeren aan het Lerenveld.

We voorzien een sappig stuk fruit voor elke deelnemer!

wandelend op een "Trage Weg" tussen Lint en Hove

 

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
 
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.